Foto reporter Duminică, 8 iunie 2014, Sediul Asociaţiei Femeilor Românce din Atena

Expoziţie + prezentare de carte


Autor: Cristache Gheorghiu

Doamna Ana-Maria Cuciurencu, preşedinta Asociaţiei este cea care a deschis manifestarea, dând cuvântul doamnei Angela Bratsou, organizatorul principal şi sufletul manifestării. Domnia sa a făcut o scurtă prezentare a autorului şi a citit un pasaj din prima carte a sa, „Singur printre americani”, de fapt o addenda a textului principal. Puteţi citi transcrierea mesajului doamnei Angela Bratsou printr-un clic la adresa următoare:
http://www.cultural-bv.home.ro/lucrari/Angela_Bratsou.htm

 Foto reporter În continuare, doamna Irina Corduneanu, a vorbit despre lucrarea „Singur printre americani”. Din nefericire, nu avem textul. O scurtă imagine a prezentării sale poate fi obţinută prin vizionarea primei părţi a filmului de la adresa:
http://youtu.be/AHNpAy0F-7Y

În continuarea aceluiaşi film, există speech-ul doamnei Carmen Irimia, despre „Filosofia unui Bolovan. Dizertaţia domniei sale a fost foarte lungă, astfel că ea continuă la adresele următoare:
http://youtu.be/SINjbGx5ip0
http://youtu.be/yg17yE5qNKU

 Foto reporter Pentru cei preferă textul scris, el se află la adresa:
http://www.cultural-bv.home.ro/lucrari/Carmen_Irimia_despre_Filosofia_unui_bolovan.htm

O sinteză a mai multor cărţi, ca şi a lucrărilor de artă, a realizat arhitect Cătălina Ştefăniţă. Filmul prezentării sale se află la adresa:
http://youtu.be/_kI8i0fhoWI

 Foto reporter Ar fi nedrept să nu comunic imagini cu primele prezentări, ale doamnelor Ana-Maria Cuciureanu şi Angela Bratsou. Ele pot fi vizionate la adresa:
http://youtu.be/fCQpRrEPryg

 Foto reporter Aşa după cum era de aşteptat, în încheierea manifestaţiei, a vorbit şi „inculpatul”, Cristache Gheorghiu. El a vorbit liber, dar notele scrise înainte de manifestare pot fi citite la adresa:
http://www.cultural-bv.home.ro/lucrari/speech_8iunie2014.htm

Există, bineînţeles, şi un film al speech-ului său:
http://youtu.be/V47RAS7jZcc

Toate filmele le datorăm doamnei Angela Bratsou, care le-a realizat şi postat pe Internet, efort pentru care îi mulţumim.

 Foto reporter